Продължете към съдържанието

Българската корупция

Автор: Георги Ненков

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 978-954-28-2653-8

Дата на издаване: 2018-08-01

Страници: 240

Корична цена: 17 лв.

Пеню Грозев завършва „Право“ (1980) в СУ „Св. Климент Охридски“ и последователно работи като младши съдия, следовател, преподавател, експерт в Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства и адвокат.

Автор е на редица лекции в областта на наказателното право: „Разследване на измами“, „Разследване на престъпления по транспорта“, „Изменение на обвинението“, „Гражданският ищец в наказателния процес“, „Документни престъпления“ и е съавтор на учебник по криминалистика.

 

Георги Ненков завършва „Международни икономически отношения“ (1995) и „Право“ (2001) в УНСС. През 1995 г. е избран за кмет на район „Студентски“ в София. В периода 1999–2003 г. е общински съветник в Столичния общински съвет. Понастоящем е управляващ съдружник в адвокатско дружество „Грозев, Ненков, Трайков и Трайков“.

Георги Ненков е дългогодишен анализатор към издания от системата на Европейската народна партия, както и лектор в програмите на Комитета „Роналд Рейгън – България“ и на Зоната за трансатлантически просперитет, наблюдателна мисия – България.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Българската корупция”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *