Продължете към съдържанието

Организационно поведение

ISBN: 978-954-28-3045-0

Дата на издаване: 2019-01-01

Страници: 344

Корична цена: 25 лв.

 

Проф. д-р Марин Паунов работи като преподавател в УНСС, в други университети и в публичния и частния сектор в областта на управлението и стратегиите на бизнеса. Като университетски преподавател разработва и за първи път въвежда в България лекционни курсове по Организационно поведение, Корпоративни (организационни) култури, Стратегическо управление и Трудова мотивация. Работил е като международен консултант по проекти на Министерството за международно развитие на Великобритания,  UNISYS – Белгия и много други. Специализирал е в редица университети като Harvard University – Graduate School of Business Administration (Бостън, САЩ), London School of Economics and Political Science (Лондон, Великобритания), AOTS – Международния учебен център при Министерството на индустрията и външната търговия на Япония (Токио, Япония), Universita Cattolica del Sacro Cuore (Милано-Италия) и др. Добре познати на студентите и по-широката публика са книгите му: Организационно поведение, Организационна култура, Стратегии на бизнеса, Стратегическо управление на човешките ресурси, Трудова мотивация, Емоциите на човешкия ресурс, Ценностите на българите – съвременен портрет на европейски фон и др. 

  

Мина Паунова е докторант по Организационно поведение в IESE Business School  (Университет на Навара), Барселона. Завършва бакалавърска степен по психология и икономика в университета „Сейнт Луис” (САЩ, клон Мадрид) и УНСС. Преподава в IESE, бизнес училищата La Salle, Barcelona Business School, Pompeu Fabra University и др.  Основните й изследователски интереси са в областите на лидерството, международните екипи и нетуъркинга.

  

Александър Паунов получава бакалавърската си степен по психология и икономика в университета Tufts, Бостън, САЩ и завършва магистратура по когнитивни невронауки в университета Маастрихт, Холандия. Докторант е по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен институт (MIT), Бостън, САЩ. Основните му изследователски интереси са в областта на социалните невронауки и по-конкретно – във взаимодействията на социалната когниция и езика (лингвистиката).

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Организационно поведение”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *