Продължете към съдържанието

Gorichka.bg Година първа

Автор: Магдалена Малеева

ISBN: 978-954-28-0132-0

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 248

Корична цена: 12 лв.

”Нещата не са отчайващи и проблемите не са непреодолими. Напротив, изисква се малко усилие за промяна на навиците от страна на всеки един, за да постигнем много.” Така пише на сайта на Горичка, инициативата за зелен начин на живот на Магдалена Малеева. Сайтът и съпътстващите го многобройни проекти на Горичка набират скорост вече една година. Основните принципи на Горичка – позитивно, практично, модерно, привличат нови хора, от среди, които традиционно не са свързани с проблемите на околната среда. Това е и идеята на Горичка –  да вкара зелена перспектива в области, в които тя по дефиниция отсъства. „Ние искаме да достигнем до хора, които досега не са имали интерес към проблемите на климата и на околната среда”, казват от Горичка. 

Тази книжка е част от партньорството на Горичка с издателство Сиела. Благодарение на това партньорство на български ще излязат ключови зелени книги – по десет заглавия на година.

Първата книжка от поредицата събира на едно място най-хубавите текстове от gorichka.bg, разделени тематично. Напълно в стила на Горичка, всяка тема представя не само проблема, но и решенията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Gorichka.bg Година първа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *