Продължете към съдържанието

Здрави в болния свят

Автор: Михаил Лежепеков

ISBN: 13: 978-954-28-0139-9

Дата на издаване: 2012-01-01

Корична цена: 10 лв.

Тази книга е за ПРИРОДАТА НА ЕМОЦИОНОЛНИЯ ЧОВЕК и е написана за тези, които искат да станат господари на своите бурни емоции и да ги подчинят на разума си.

Във всеки от нас съществува паметта на стреса и уплахите, или така наречената „Книга на живота”, в която се пази „записът” на причините за нашите несполуки, конфликти, нещастия и болести. Умението да се работи с тази интуитивна информация е ключ към решаването на психологическите и физическите проблеми на човека.- КОЙТО ВЛАДЕЕ ИНФОРМАЦИЯТА, ТОЙ Е НЕУЯЗВИМ!

Учените са достигнали до неутешими изводи: към 2020 година най страшната болест ще бъде депресията. Нито ракът, нито СПИН, а именно депресията. Тя ще порази всеки втори човек. Затова откриването на ефективни методи за борбата с нея е станало за лекарите и психолозите задача номер едно.

По мнението на автора на тази книга, депресията (както и всяко друго заболяване) се разпространява стремително поради нарастването на емоциите на страха в съзнанието на съвременния човек и отсъствието на образователна система в областта на психичното здраве. Човекът трябва да бъде НАУЧЕН да отразява напора на болестта. За това ще му помогне знанието за ЕКОЛОГИЯТА НА ЕМОЦИИТЕ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Здрави в болния свят”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *