Продължете към съдържанието

Течна дружба 3: Руските хибридни войни (руските хибридни войни против България и българите през вековете)

Автор: Иво Инджев

ISBN: 9789542816973

Дата на издаване: 2015

Страници: 400

Корица: мека,с капаци

Корична цена: 5 лв.

Какво е „хибридна война“ и води ли я Русия срещу България?

Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през XIX век.

Постоянното натякване, че свободата ни е била „донесена“ или „подарена“ дори, е сред униженията, които подклаждат като отрова българските комплекси, употребявани за нуждите на руското доминиране в съзнанието на българите.

Днешните слуги на Путин в България, които се провалиха в мисията си да служат на СССР заедно с разпадането на съветската империя, имат задачата да възродят старата руска хибридна война срещу България под формата на „православно-славянска“ прослава на евразийската мутация на старите руски имперски домогвания за величие чрез претопяване на цели народи.

В „Течна дружба 3“ читателят ще намери многобройни документални доказателства, че Русия води такава война срещу България и българите от векове.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Течна дружба 3: Руските хибридни войни (руските хибридни войни против България и българите през вековете)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *