Продължете към съдържанието

Закони за всеки ден

Автор: Робърт Грийн

ISBN: 9789542845133

Дата на издаване: 2023

Страници: 720

Корична цена: 40 лв.

Водещият световен експерт по силата и стратегията ви съветва как ден по ден да реализирате своя пълен потенциал!

 

Робърт Грийн, автор на някои от най-четените в света книги за истинската същност на човешката природа, има репутацията на най-добрия консилиери в сянка за най-успешните хора по света. „Закони за всеки ден“ обобщава най-важните съвети от неговите книги в кратки, запомнящи се уроци, за усвояването на които са нужни само няколко минути всеки ден.

 

В книгата са включени 366 закона за всеки ден, които разкриват различни аспекти на вечната битка, която е нашият живот сред другите хора – и всеки трябва да разбере, че ако не участва осъзнато в нея, е загубил предварително.

 

Всеки от месеците се центрира около една от големите теми: силата, съблазняването, убеждаването, стратегията, човешката природа, токсичните хора, самоконтрола, майсторството, психологията, лидерството, преодоляването на трудностите и развиването на креативността.

 

Кой не иска да е по-силен? Да има повече контрол? Да е най-добрият в това, което прави?

 

Тайната – четете тази книга всеки ден!

 

„Закони за всеки ден“, в която са включени и откъси от следващата книга на автора – „Законът на величието“, е насочена както към дългогодишните почитатели на Робърт Грийн, така и към всички, които не са имали щастието да се запознаят със съветите на този съвременен Макиавели. Тази обобщаваща книга е истински ключ към вселената от информация в неговите досегашни изследвания – и ще ви доверява нови и нови тайни с всяко четене.