Продължете към съдържанието

Твоето его е врагът

Автор: Райън Холидей

Преводач: Жана Кличмурадова

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542830146

Дата на издаване: 2019

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 15 лв.

„Вдъхновяваща, макар и практична… Учи ни да управляваме и опитомяваме звяра в нас, така че да се фокусираме върху наистина значимото – да даваме най-доброто от себе си“

Робърт Грийн, автор на „Майсторството“

Какво е общото между Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив Джобс, Елинор Рузвелт и Малкълм Екс? Всички те в един или друг момент от живота си са успели да надмогнат най-големия си враг – своето собствено его. И именно тогава са постигнали най-големите си успехи. В „Твоето его е врагът“ Райън Холидей дава пример с тях, както и с мнозина, които не са успели в тази битка.

Авторът черпи от мъдростта на древни мислители, от историята на войната, спорта, бизнеса, литературата и шоубизнеса, за да докаже, че няма по-голяма пречка пред успеха от човешкото его.

Тази книга съдържа неудобни истини. Тайната на успеха не е това, което хиляди съвременни гурута и звезди проповядват. Не – вселената не се върти около нас, и колкото и специални, талантливи и умни да сме, колкото и да вярваме и да желаем успеха, той може да ни подмине, или пък да ни споходи за кратко и след това да ни срине напълно, ако не сме нащрек. Тайната на успеха и постигането на хармония в живота се крие в способността ни да се справяме със своя най-коварен враг, собственото ни его.

 

Превод от английски: Жана Кличмурадова

Художник на корицата: Фиделия Косева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Твоето его е врагът”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *