Продължете към съдържанието

Тайната на успеха вече не е тайна

Автор: Дарси Андрюс

ISBN: 978-954-28-0847-3

Дата на издаване: 2012-12-01

Страници: 376

Корична цена: 15 лв.

Съдържа историите на: Лусил Бал, Стивън Спилбърг, Джим Кери, Дж.К. Роулинг, Били Кристъл, Клинт Истууд, Катрин Хепбърн, Дженифър Хъдсън, Майкъл Джордан, София Лорен, Ал Пачино, Уинстън Чърчил, Кени Уест, Робин Уилиамс, Офра Уинфри и много други.

Книгата Тайната на успеха вече не е тайна е оптимистична равносметка за това колко важно е постоянството. Ако търсите знаменити истории, в които метафорично казано, главният герой побеждава дракона, премеждията са преодолени, а невъзможното се оказва постижимо, то това е Вашата книга. Тя разказва невероятни истории, които ще вдъхновят всеки запален читател и ще го изправят на крака в търсене на истинското щастие. Обхватът от време и сфери на реализация е невероятно богат: от Дж.К. Роулинг до Катрин Хепбърн; от Кристина Агилера до Джули Андрюс; от Кени Уест до Бийтълс; от Майкъл Джордан до Елвис Пресли. След като прочетете книгата ще узнаете какво е мотивирало всички тези хора да открият тайната на успеха си.

„Веднъж Колин Пауел заявил: „Успехът няма тайни. Той е резултат от подготовка, упорита работа и поука от грешките.“ Ще научиш много от грешките си, но не бива да продължаваш да ги допускаш в бъдеще. Тази книга е точно за това – учи ни, че провалите са само дупки по пътя към успеха, а не знаци „стоп“.
Рядко някой да ви каже, че най-добрият начин да успееш е първо да се провалиш. Въпреки това в книгата ще прочетете как не всеки успява при първия опит, дори не и при втория. Понеже никой не обича да живее с мисълта за неуспехите, те по-скоро се появяват, за да ни мобилизират да постигнем целите си.
Понякога не става дума за истински провал, а по-скоро за лошо предчувствие. Малцина са постигнали голям успех, без поне един човек, да им е предрекъл, че „мисията им е невъзможна“.
Книгата е начин да вдъхновя студентите си. Желанието ми е да им докажа, че въпреки спънките по пътя им, те могат да постигнат всичко. За целта събрах истории за първоначалните несполуки на известни личности. Впоследствие, че разполагам със стотици биографии на хора, преминали през много премеждия, водили битки, превърнали минусите в плюсове, но не са се отказали от целите си.
Когато напуснах учителската професия, за да преследвам мечтата си да стана писател, реших да събера тези записки с истории в книга – доказателство, че хората не са „губещи“, докато сами не го решат.“

Дарси Андрюс

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тайната на успеха вече не е тайна”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *