Продължете към съдържанието

Как да бъдеш популярна: ретро мъдрост за съвременни чудаци

Автор: Мая ван Уейгънън

Преводач: Надя Златкова

Художник на корица: Дамян Дамянов

ISBN: 9789542817260

Дата на издаване: 2015

Страници: 272

Преведено от: английски език

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Популярна.

Дефиницията на тази дума винаги е била малко неясна в главата ми. Знаех какво не означава. Не означава да те изберат последна. Не означава да ти се присмиват или да няма с кого да седнеш. Не означава да си сама. Но това вече не ми е достатъчно.

Надявам се, че в края на осми клас ще знам какво е да си популярна. Възможно ли е съветите за популярност отпреди повече от половин век да са все още приложими?…

 

Запратена в изгнание на дъното на социалната стълбица в училище, Мая ван Уейгънън решава да започне уникален социален експеримент: да прекара цялата учебна година, следвайки съвети, взети от наръчник по популярност от 1950 година! Могат ли една маша за коса, куп нелепи дрехи, малко вазелин вместо сенки за очи и наниз перли да помогнат на Мая в стремежа ѝ да стане популярна?

Резултатите от тази истинска история са смешни, излагащи, понякога болезнени и показват пътя към порастването, което невинаги се случва както си представяме, но си има и своите добри страни (дори ако първо трябва да наденеш кюлоти, за да ги достигнеш). Разказана с неповторимо чувство за хумор, историята на Мая служи за пример на читатели на всяка възраст за това колко много можеш да постигнеш, стига да проявиш доброта и самочувствие.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Как да бъдеш популярна: ретро мъдрост за съвременни чудаци”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *