Продължете към съдържанието

Бъди чудото

Автор: Реджина Брет

Преводач: Цветана Генчева

ISBN: 9789542815310

Дата на издаване: 2014

Страници: 264

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 12 лв.

Историята на тази книга започва като колонка във вестник. Когато Реджина става на 50 години, написва 50-те урока, на които животът я е научил. Заглавията на всеки от “уроците” са остроумни фрази като: “Не се вземай прекалено насериозно, и без това никой друг не го прави” или “Животът не е вързан с панделка, но все пак е подарък”. И докато на някои тези сентенции могат да се сторят изтъркани, то след прочит на кратките есета трудно бихме останали равнодушни. Защото, първо, са доста лични, и второ, разказват за неща, които са близки на всички ни.

Какъв невероятен късмет е да живееш в град, в който сутрешното кафе идва със силата и удоволствието от книгите на Реджина Брет! Писането ѝ хем забавлява, хем подтиква към промяна.
Д-р Майкъл Роазен, главен специалист в клиника „Кливланд“

Влюбени сме в тази книга… В тази омагьосваща колекция от есета Брет разглежда 50 известни пословици. Купете две бройки – една за себе си, една за най-добрата си приятелка.
Redbook

Една вдъхновяваща, разтърсваща колекция от истории… Носи на читателите трудно добита мъдрост, облечена в измамна лекота.
Publishers Weekly

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бъди чудото”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *