Митът за масонската революция

Автор: Едуардо Р. Кайей

ISBN: 978-954-28-0532-8

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 220

Корична цена: 15 лв.

Истината за масоните, Френската революция, илюминатите и корените на съвременното масонство  

Вярно ли е, че масонството е стратегически инструмент за успеха на Френската революция? Наистина ли масонските ложи са водещи в конспирацията срещу трона и олтара? Какви са истинските връзки между злокобните сили на Вайсхауп и Ордена на баварските илюминати?

Повече от два века след като Революцията, която се предполага, че е вдъхновена от масонските идеали, разтърсва Европа, големият спор между защитниците на тезата за посветителския характер на масонския Орден и онези, които продължават да го смятат за изключителен политически механизъм, не стихва. Тази книга е ключът към разбирането на появилите се остри противоречия, на двойствеността между езотеризъм и власт, на окултната и мистериозна нишка в масонската история.

  Колекция HISTORIA incόgnitaсигурен мост през времето и пространството към най-тайнствените и вълнуващи моменти на човечеството; изненадващ, но надеждно документиран разказ за ключови събития в миналото. Книги, които разкриват по достъпен начин събития, погледнати от неочакван ъгъл. Колекция, създадена да популяризира историята; да забавлява и изненадва широката публика.  

HISTORIA incógnita: историята видяна от нова гледна точка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Митът за масонската революция“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *