Продължете към съдържанието

Бъдещето на почти всичко

Автор: Патрик Диксън

ISBN: 9789542833789

Дата на издаване: 2020

Корична цена: 5 лв.

Патрик Диксън ни представя утрешния ден в различни плоскости: Бързина, Урбанизация, Универсалност, Социалност, Радикалност и Етика. Цикли на пикове и спадове, зрелищен възход на развиващите се пазари, небивал напредък в медицината, но също и по-големи заплахи от вирусни епидемии. Едно бъдеще на политически сътресения и по-мащабни конфликти; бъдеще, в което хората ще се опитват да бранят личното си пространство, а бизнесът ще промени отношението си към клиенти и персонал. Бъдеще, в което автомобилите ще се движат без шофьори, а слънчевата енергия, генерирана в пустинята, ще захранва градове на хиляди километри.

„Бъдещето на почти всичко“ ни показва чрез рационална прогноза, че сме се запътили към свят, който не е чак толкова загадъчен, неясен и песимистичен, колко сме свикнали да го възприемаме!

Патрик Диксън е като експресен влак към бъдещето. Тази книга ви въоръжава с куп прогнози, които не биха ви минали и през ум, но скоро ще определят ежедневието ни. Качете се на влака на Диксън – заслужава си.

Мартин Линдстрьом, брандов консултант и автор на световния бестселър „Биология на купуването“

Корица: Живко Петров
Превод: Деян Кючуков