Продължете към съдържанието

Подмладяващият ензим

Автор: д-р Хироми Шиния

ISBN: 9789542838319

Дата на издаване: 2022 - ново издание

Страници: 128

Корична цена: 14.9 лв.

Научете всичко за подмладяващия ензим, който спира остаряването, регенерира клетките и възстановява жизнеността

Д-р Хироми Шиния бе лекар визионер и изобретател на превърналата се в стандарт техника на слабоинвазивната колоноскопска полипектомия. През своята десетилетна лекарска практика той е бил професор по хирургия в Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, ръководител на ендоскопското отделение в болницата „Бет Израел“ в Ню Йорк, както и съветник за болницата „Маеда“ и гастроентерологичната клиника „Хандзомон“ в Япония.

В „Подмладяващият ензим“ д-р Шиния продължава своите изследвания в посока решаване на проблема с остаряващите клетки. Неговите заключения са прости и ясни, изхождат от огромната му практика и предлагат лесни за следване съвети.

От книгата ще научите:

  • Как подмладяващите ензими превръщат клетките зомби в здрави клетки.
  • Как  да възстановите енергията си, като пречиствате „боклука“ от клетките си.
  • Кои храни подобряват паметта.
  • Какъв е режимът на хранене „Шиния“.
  • Каква е здравословната сила на контролирания глад.

Нови изследвания показват как остаряващите клетки (аз ги наричам „клетки зомби“) могат да предизвикат много от ефектите на остаряването. Повечето изследователи мислеха, че тези клетки са безобидни мъртви останки, които се носят из тялото. Сега започват да си дават сметка, че тези увредени, мръсни клетки съвсем не са мъртви, а вероятно са една от причините за остаряването на нашето тяло.

Д-р Хироми Шиния