Продължете към съдържанието

Микробният фактор

Автор: д-р Хироми Шиния

Преводач: Петър Амуджев

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542842019

Дата на издаване: 2023

Страници: 176

Корична цена: 14.9 лв.

Д-р Хироми Шиния бе лекар визионер и изобретател на превърналата се в стандарт техника на слабоинвазивната колоноскопска полипектомия. През своята десетилетна лекарска практика той е бил професор по хирургия в Медицинския колеж „Алберт Айнщайн“, ръководител на ендоскопското отделение в болницата „Бет Израел“ в Ню Йорк, както и съветник за болницата „Маеда“ и гастроентерологичната клиника „Хандзомон“ в Япония.

Здравният метод на Шиния е пълен с тайни за постигане на здрави черва, здрава кръв и бликащи от енергия клетки. Ще научите защо, от гледна точка на червата, някои широко разпространени съвети за хранене всъщност са вредни за много хора. Още по-важно е, че ще научите какво е добре да се яде и защо. Също така ще научите как да чувате собственото си тяло и да му отговаряте, да разбирате езика на червата си, за да можете драстично да подобрите своето здраве.

„На базата на последните проучвания и на моите собствени клинични проучвания за пет десетилетия аз съставих серия от предложения за хранене и начин на живот, които ще ви запазят млади, жизнени и с минимални заболявания. В книгата разглеждам много неща, но за вас няма да е трудно да ги схванете, ако сте непредубедени. Моето намерение е думите ми да подхранят ума ви, както добрата храна и добрата вода подхранват тялото ви.“