Продължете към съдържанието

Микробният фактор/Новата здравна революция

Автор: д-р Хироми Шиния

ISBN: 9789542808992

Дата на издаване: 2011

Страници: 176

Корица: Мека корица

Корична цена: 10 лв.

Известният японско-американски гастроентеролог д-р Хироми Шиния ни показва как да засилим естествения си имунитет в продължението на своя бестселър Ензимният Фактор. В Микробният Фактор, д-р Шиния показва как клетките сами се защитават и прочистват и как трилиони бактерии, които живеят в нас могат да бъдат накарани да действат в наша полза. Той разбираемо обяснява подмладяващото действие на ензимите в клетките и показва прости техники, които можем да използваме, за да засилим тази възстановяваща сила, включващи:

  • Малкия пост на Шиния
  • Коремния масаж за естествено прочистване
  • Чудото на пиенето на „добра вода”
  • Растителната диета

Всичко това е част от Шиния Биозим, един начин на живот, достъпно обяснен тук, който може да накара трилиони микроби да работят във ваша полза и да не позволи на „лошите” микроби да рушат здравето ви. Вие можете:

  • да пращите от здраве
  • да достигнете и поддържате нормалното си тегло
  • да избегнете депресия, нервно напрежение и хиперактивност
  • да преодолеете алергиите
  • да направите малки, лесни промени за здравословен начин на живот

Д-р Шиния ви представя, също така, цялата истина за популярните диети, кои са полезни и кои не, и защо, като същевременно ви развива препоръките си за начин на живот – Шиния Биозим, ключът към естествената красота и превъзходно здраве. Предстои здравна революция, която ще промени начина на практикуване на медицината в Съединените Щати и останалата част на света. Новият начин на мислене за здравето започва с разбирането, че човечеството е част от природата и ние не можем да бъдем здрави, обявявайки й война.            

В Микробният фактор, д-р Хироми Шиния скицира нов начин на хранене и живот, основан на най-новите знания за тялото, който може да запази здравето ви и да ви поддържа жизнен с минимални фармацевтични и хирургични интервенции. Той поставя под въпрос сегашния популярен подход на лечение на болестите с все повече и повече медикаменти и обяснява как неговата програма за естествено здраве „Шиния Биозим” действа вътре в клетките за почистване, стимулиране и подмладяване на тялото.   

След публикуването на неговия бестселър Ензимният фактор, разбираемото обяснение на Шиния за метаболизма и храненето помогна на милиони хора по света как да се възползват от подмладяващата сила на тялото си, за да превъзмогнат болестите и да поддържат здравето си. Сега той обръща вниманието си към работата на естествената имунна система, която е основата за противопоставяне на заболяванията. 

Той показва как вирусите и бактериите са променяли хода на човешката история и разказва за най-големия хранителен експеримент извършван някога. „Малкия пост” на Шиния и други прости но мощни техники за възстановяване на клетките са описани детайлно в тази новаторска книга.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Микробният фактор/Новата здравна революция”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *