Продължете към съдържанието

Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения

Автор: Софи Йотова

Илюстрации от: Николай Манчев

Дизайн на корица: Николай Манчев

ISBN: 978-954-28-2558-6

Дата на издаване: 2018-04-01

Страници: 300

Корична цена: 19.9 лв.

Това не е готварска книга.
Нито пък е книга с рецепти. Не и според класическата дефиниция за рецепта.

Това е самоучител за вкусни вдъхновения. Пътеводител е в кулинарните приключения по пътя в грижата за здравето, чиято цел не е да те накара да повтаряш дословно стъпки и да следваш педантично нечия представа какво е вкусно и пълноценно за теб.
За да стигнеш там, където ти е мястото, ти трябва компас, а не карта.
За да създаваш най-вкусната и пълноценна храна за себе си и твоите най-почетни дегустатори, имаш нужда от насоки и вдъхновение, които да те водят в правилната посока. Магията я правиш ти!
Ето защо целта на тази книга е да те науча как да разбираш коя е твоята собствена дефиниция на вкусно и пълноценно и да те оборудва с идеи за лесно и бързо приготвяне на храна, която се грижи за организма ти и гъделичка сетивата ти.
И всичко това – докато се забавляваш! Тази книга не е за здравословното хранене. Тя е за търсенето на личната дефиниция на грижата за здравето. И понеже моята минава през храната, реших да споделя как работи.
Пък кой знае – току-виж и ти откриеш дремеща страст, която, освен да ти носи удоволствие, може да се превърне в най-мощния инструмент в грижата за здравето – както на твоето собствено, така и на семейството, приятелите ти, близките и далечните около теб, ентусиастите и скептиците.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *