Продължете към съдържанието

Брус Дикинсън – Автобиография – За какво служи този бутон

Автор: Брус Дикинсън

Преводач: Коста Сивов

Илюстрации от: Дамян Дамянов

Дизайн на корица: Дамян Дамянов

ISBN: 9789542825289

Дата на издаване: 2018

Страници: 392

Преведено от: английски език

Корица: Твърди корици

Корична цена: 25 лв.

Смели, честни, интелигентни и много забавни, мемоарите на Брус Дикинсън предлагат на феновете един прозорец към неговия личен живот, към неговото сърце.
В своята книга вокалистът на Iron Maiden говори за трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и, разбира се, хеви метъла. Брус Дикинсън разказва за понякога трудните си отношения с бандата, за сблъсъците на огромни егота в света на рока и метъла, за раздялата му с Maiden и завръщането му при тях, за създаването на култови хитове като The Number of the Beast, а също и за многобройните случаи, в които е рискувал живота си – в авиационни инциденти, заради странни прищевки и дори заради желанието му да изнесе концерт в Сараево по време на бойни действия.
Автобиографията на Брус Дикинсън е много лична, откровена и с едно блестящо и типично британско чувство за хумор потапя читателя в света на хеви метъла.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Брус Дикинсън – Автобиография – За какво служи този бутон”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *