Продължете към съдържанието

Всяко лято след това

Автор: Карли Форчън

Преводач: Марианна Панова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542844495

Дата на издаване: 2023

Страници: 312

Корична цена: 19 лв.

Казват, че човек не може да върне миналото и това изглежда съвсем вярно за Персефона Фрейзър. Вече дванайсет години тя живее с последствията от една грешка, която е допуснала като тийнейджърка и която сякаш продължава да трови живота ѝ.

Персефона е успешен журналист и живее в стилен апартамент в големия град, заобиколена от приятели. Тя обаче не може да се отърси от спомените. За топлата милувка на водата в летните вечери, за небето, което сякаш стига до безкрая, за къщата край езерото, където е прекарвала летата си заедно с родителите си и с него – момчето, което винаги ще обича. Момчето, което е изгубила.

Един ден обаче съвсем неочаквано Персефона получава обаждане, което ще я отведе обратно към онзи забранен за нея свят. Ще може ли да се върне там? Ще може ли да поправи грешките и да намери отново истинския си дом?

„Всяко лято след това“ е роман за носталгията по младостта, за копнежа по онази чиста, истинска, невинна юношеска любов.

Номинации за най-добър романтичен роман и най-добър дебют за 2022 г. на Goodreads Choice Awards

„Всяко лято след това“ надмина и най-високите ми очаквания. Карли Форчън пише умно, прозата ѝ е великолепна, а героите ѝ се усещат като живи – по онзи толкова рядко срещан начин – герои, каквито читателите не спираме да търсим.

Емили Хенри

Сладка история за втория шанс и за това как бъдещето ни никога не се оказва точно каквото сме си го представяли.

Джоди Пико

Също като лятото, исках тази епична, изпълнена с носталгия приказка за младежката любов никога да не свършва.

Мариса Стейпли