Продължете към съдържанието

Наследниците

Автор: Пени Винченци

Преводач: Цветана Генчева

Художник на корица: Любомир Пенов

ISBN: 978-954-28-1876-2

Дата на издаване: 2015-09-01

Страници: 688

Преведено от: английски език

Корична цена: 5 лв.

Търговска къща „Фаръл“ е домът на „Еликсир“, забележителният продукт за лице, който привлича жените като магнит към възхитителния магазин на Баркли Аркейд още от 1953 г.

Във „Фаръл“ всеки може да разчита на специално внимание. Легендата Атина Фаръл си остава ключова фигура и във фирмата, и в кралството си на Баркли Аркейд, а Флорънс Хамилтън работи за козметичните продукти и се слави с изключителната си дискретност. Тя е съветник по въпросите на продажбите и пази неизказани тайни, които могат да съсипят живота на някои хора.

Светът на козметиката, разбира се, се променя непрестанно и някога единствената по рода си търговска къща „Фаръл“ сега е в упадък, а верните клиенти са изкушени от по-модерни марки и продукти. Но ето че се появява Бианка Бейли, бизнес дама с неповторим усет, майка на три деца, жена, която винаги успява да постигне своето. Атина и Бианка започват битка за бъдещето на търговска къща „Фаръл“. Оказва се обаче, че миналото разкрива опустошителни истории за амбиции, силни личности, страст и чудеса.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Наследниците”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *