Продължете към съдържанието

Най-екзотичният хотел „Мариголд“

Автор: Дебора Могак

Преводач: Анелия Янева

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542826705

Дата на издаване: 2018

Страници: 348

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Индия променя хората по неочаквани начини. Някои отиват там в очакване на приключение, но откриват нещо, което дори не са знаели, че им е липсвало през целия им живот. Други търсят духовно пробуждане, а намират любов. На трети не им понася – задушават се от огромната маса хора, крайната бедност, контрастите и бурния ритъм на живота. Дори и те обаче отнасят нещо със себе си и преживяването ги променя към по-добро.

„Най-екзотичният хотел „Мариголд“ е книга за невероятното приключение, наречено Индия. Писателката Дебора Могак представя огромната екзотична страна през погледа на група възрастни британци, търсещи място, където да изживеят спокойно и евтино старините си. Те са запленени от ниските цени и от очакването за екзотика, но намират в новия си дом в Бангалор нещо много повече – любов, разбиране, истината за себе си, шанс за ново начало, прозрението, че никога не е късно да започнеш да живееш живота си пълноценно.

„Най-екзотичният хотел „Мариголд“ на Дебора Могак е книга за търсенето на смисъл и приключения, за преследването на изгубеното, за запълването на празнините в живота и за любовта в нейните най-различни и прекрасни форми. 

 

„Дебора Могак е майстор на характерите. Нейната дарба е да разбира и описва нашите объркани представи за живота и да пише за никога не спиращия ни стремеж към любов и щастие, който е част от това да бъдеш човек“

–  Sunday Times

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Най-екзотичният хотел „Мариголд“”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *