Продължете към съдържанието

Игра на лъжи

Автор: Клеър Макинтош

Преводач: Коста Сивов

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542826644

Дата на издаване: 2018

Страници: 364

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 15 лв.

Полицията твърди, че е самоубийство.

Ана твърди, че е убийство.

Всички грешат.

Преди година Каролин Джонсън решава да сложи край на живота си. Тя се самоубива по същия начин, по който го е сторил няколко месеца по-рано съпругът ѝ. Оттогава дъщеря им Ана се опитва да се примири със загубата на родителите си. Самата тя наскоро е станала майка и има нужда от Каролин повече от всякога.

Анонимна картичка обаче събужда съмненията ѝ и тя започва собствено разследване, което ще промени живота ѝ и ще изкара от килера скелети, които може би е било по-добре да си стоят там. 

Какво всъщност знае Ана за родителите си, за своите най-близки приятели, за мъжа, с когото живее? Кой казва истината и кой я заблуждава? Параноята ли я кара да си задава тези въпроси, или зловещите инциденти, които започват да я стряскат в дома ѝ са знак, че нещо дълго време е било скривано от нея?

Игра на лъжи е новият зашеметяващ психологически трилър от създателката на бестселърите Оставих те да си отидеш и Виждам те Клеър Макинтош.

 

„Още една сензация, която ще ви държи будни до късно, за да четете глава след глава. Вече няма съмнение – Клеър Макинтош е голям талант“

Лий Чайлд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Игра на лъжи”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *