Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Алена кралица

Автор: Виктория Айвярд

Преводач: Деница Райкова

Художник на корица: Стоян Атанасов

ISBN: 9789542817529

Дата на издаване: 2015

Страници: 504

Преведено от: английски език

Корица: мека

Корична цена: 13.90 лв.

Светът на Мер Бароу е разделен според цвета на кръвта: червена или сребърна. Мер и семейството ѝ са Червени – те са от простолюдието, смирени, поробени, съществуват, за да служат на сребърнокръвния елит, чиито свръхестествени сили ги правят почти равни на боговете.

Мер търси прехрана на улиците, краде каквото може, за да помогне на семейството си да оцелее, загубила е надежда за бягство от гетото, което е неин дом. Но когато по странен обрат на съдбата е наета като прислуга в двореца на кралското семейство, се случва нещо немислимо. Чудо. Катастрофа! Мер открива пред очите на благородниците и двамата принцове, че притежава тайнствена сила… Но как е възможно, когато кръвта ѝ не е сребърна?

Мер е отвлечена и затворена в двореца, а червената ѝ кръв е прикрита под рокли от муселин и бижута. Но зад бляскавите кулиси на разкоша дремят вражди и коварство, а в кралския двор клокочи вътрешна война – защото да властваш е опасна игра. На фона на интригите на благородниците действията на момичето ще отприщят жесток и смъртоносен танц, който ще изправи принц срещу принц – и Мер срещу собственото ѝ сърце.

„Алена кралица“ е смайващо приключение, в което романтика и революция се сблъскват, крале и благородници се борят за власт, а простолюдието – за свободата си. Прочетете второто заглавие от новата поредица „Сиела тийн“.

Наелектризиращо начало на фантастична нова серия.

„Гардиън“

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Алена кралица”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *