Продължете към съдържанието

Зимна разходка – книга 2

Автор: Елин Хилдебранд

Преводач: Надя Баева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542844693

Дата на издаване: 2023

Страници: 264

Корична цена: 16.9 лв.

Още една година се е търкулнала и отново вълшебните коледни дни наближават. Но собственикът на хотел „Зимна улица“ Кели Куин сякаш няма с какво толкова да се похвали, след като точно предишната Коледа върху него се стовариха куп драматични събития – начело с това, че завари жена си Мици да се целува с Дядо Коледа (всъщност неговия вече бивш приятел Джордж).

 

Дванайсет месеца по-късно празникът обещава нови предизвикателства за това така привлекателно шантаво семейство. Бившата му съпруга, обичаната от цялата страна водеща Маргарет Куин, му е помогнала да спаси хотела в тежките дни, но сега тя самата трябва да оправи бъркотията в личния си живот. Предстои и кръщенето на новото бебе в семейството, но една ненавременна целувка обърква всички приготовления. Абсолютно никой от семейство Куин не е готов за тиха и свята нощ.

 

А в града предстои традиционната нантъкетска Зимна разходка, когато поредицата от недоразумения и трагикомични премеждия се развихря. Определено ще трябва нещо повече от коледно чудо, за да могат всички от семейство Куин да оправят бъркотиите, които са забъркали точно преди най-светлия празник.

 

Коледата е магично време.

 

Но с точно това семейство празникът се превръща във възхитителен хаос от любов, ревност и силни страсти!