Продължете към съдържанието

Вечер на улица Милагро

Автор: Анджелина М. Лопес

Преводач: Божана Славева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542843634

Дата на издаване: 2023

Страници: 384

Корична цена: 18.9 лв.

Професор Джеремая Поуст е последният човек, когото Алекс Торес очаква да завари в западащия, обитаван от призраци бар на баба си Лорета в затънтеното канзаско градче Фрийдъм. Алекс, световноизвестна барманка с хиляди последователи в социалните мрежи, е зрелищно уволнена от работа и единственият й шанс да съживи кариерата си е да върне семейното заведение към живот.

Очаква я неприятна изненада – баба ѝ съвсем не е готова просто да ѝ отстъпи бара и да гледа как Алекс изтрива и последните следи от мексикано-американското си наследство, превръщайки го в поредното твърде скъпо и претенциозно хипстърско заведение за богати колежанчета. Някога двете жени са били безкрайно близки, но днес отчуждението и гневът са се настанили помежду им.

Татуираната, сексапилна жена е последният човек, когото Джеремая си е представял, когато е слушал историите за внучката на Лорета Алехандра. Младата жена нахлува в живота му като торнадо и се настанява не само в съседната стая на втория етаж, но и в мислите му. И по-лошо – в среднощните му фантазии.

Джеремая също иска да получи сградата, в която се намира барът, за да я превърне в музей на местната история и култура. Съревнованието между двамата се усложнява не само от експлозивната страст, пламнала между тях, но и от намесата на тайнствен предприемач, който изкупува всички изоставени имоти по улица „Милагро“…

Дръзка като текила и изкусителна като летен коктейл, „Вечер на улица Милагро“ е история за горещи страсти, семейни тайни и завръщане у дома.