Продължете към съдържанието

Упование

Автор: Пенелъпи Дъглас

Преводач: Карина Горанова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542844679

Дата на издаване: 2023

Страници: 596

Корична цена: 24.9 лв.

Сърцето на Тиърнън де Хаас се е превърнало в безчувствено късче лед. Докато расте сред разкош, младото момиче не получава никаква любов от известните си родители. А сега тях ги няма. Отишли са си заедно – така, както тяхната раздухана от медиите велика любовна история е трябвало да завърши. Тиърнън знае, че трябва да скърби. Но всъщност нищо не се е променило за нея – тя има само своята самота.

 

Единствената възможност за промяна е да приеме неочакваното предложение на Джейк ван дер Берг, отчуждения доведен брат на баща ѝ. Младата жена ще замине за дивите планини на Колорадо, където Джейк и двамата му синове живеят сред девствената красота на природата в усамотена къща. Джейк ѝ предлага онова, което винаги е искала – семейство.

 

Скоро Тиърнън  ще научи, че далеч от фалша на големия град всичко е първично, истинско и измислените морални ограничения нямат значение. Тримата мъже са първите, които младата жена опознава истински, отвъд позата и преструвките. За първи път в живота ѝ има някой, готов да ѝ даде нещо повече от пари и безразличие – подкрепа, загриженост и умения да работи и да оцелява далеч от цивилизацията.

 

Защото там, където тя свършва, свършват и правилата и преструвките – остават само чувствата и желанията.

 

Трима мъже. Единият ще я има първи. Вторият ще я иска отчаяно.
Но само третият ще я притежава истински.
Завинаги.