Продължете към съдържанието

Той не е моят Ромео – предстоящо

Автор: Илса Мадън-Милс

Преводач: Цветана Генчева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542843597

Дата на издаване: 2023

Страници: 384

Корична цена: 18.9 лв.

Всичко започва с една лъжа в Деня на Свети Валентин.

Красива млада жена сяда неканена на масата му и Джак е готов да я изгони на секундата. Не му трябва още една репортерка, която търси да изрови още някой скандал от личния му живот, или поредната почитателка, готова да си легне с известен футболист. Но не, тя е… библиотекарка. На среща с непознат, с когото очевидно го е сбъркала.

Джак е неустоимо привлечен от нея и приема ролята. Ще ѝ каже истината, разбира се, но по-късно. Например на сутринта, след като е опознал и последното късче от изкусителното ѝ тяло, разпалващо пожар, по-горещ и от най-пламенните му фантазии.

Елена се събужда в леглото на непознатия. Иска просто да си събере дрехите и да се изнесе от там с достойнство. Особено след като е намерила бележка, в която мъжът от предната вечер е написал истинското си име. Само че нещо липсва – уникален, ръчно изработен чифт бикини, един от моделите, които младата жена шие тайно в ателието си. Провокативното творение ѝ е необходимо за среща с модна компания… и явно ще трябва да открие нахалния футболист, който го е задигнал. И да си го вземе обратно на всяка цена.

Това, което трябваше да бъде само една страстна нощ без имена и задръжки, се усложнява безкрайно, когато именно Джак се оказва наказан в ролята на Ромео в същата пиеса, в която библиотекарката Елена ще бъде Жулиета…

Никой от двамата не може да отрече страстта помежду им. Но има ли място за нещо повече?…