Продължете към съдържанието

Неустоима

Автор: Мелани Харлоу

Преводач: Марианна Панова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542843658

Дата на издаване: 2023

Страници: 292

Корична цена: 17 лв.

Ако обичаш някого, нищо друго не трябва да има значение. Трябва да направиш всичко възможно, за да бъдеш с него.

Мак е бивш морски пехотинец.

Би трябвало да може да издържи на всичко. Би трябвало да устои на изкушението да спи с дъщерята на шефа, която му е и колежка, и бавачка на децата му, и е с десет години по-млада от него. Но волята му не се оказва толкова силна.

Защото Франи е неустоима.

Това, което не е подозирал, е, че и тя самата е луда по него. Желае от все сърце да бъде част от живота му, да му помогне да се справи с проблемите, които за него изглеждат неразрешими. Франи разбира, че двамата са перфектната двойка. Допълват се идеално в леглото, работят добре заедно. Децата му я обожават, а той ѝ помага да намери увереността, която винаги ѝ е липсвала, за да започне самостоятелна кариера и да прави това, което обича.

Свободен ли е обаче той да обича? Животът му е хаос, съпругата му го е изоставила и той едва се справя с огромните отговорности на самотен баща. Може ли тогава да осигури на Франи живота, който тя заслужава? Изпълнен със съмнения, Мак прави опит да скъса с нея, да жертва щастието си, за да направи това, което смята за отговорно.

Но ще му позволи ли Франи да избяга? Макар че винаги досега други са решавали вместо нея, този път е различно. Тя трябва да намери необходимата увереност, за да не загуби мъжа, когото обича, и живота, за който винаги е мечтала.