Продължете към съдържанието

Най-сладката забрава

Автор: Даниел Лори

Преводач: Карина Горанова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542842453

Дата на издаване: 2023

Страници: 456

Корична цена: 19.9 лв.

Книга първа от поредицата Made

 

Елена Абели е неспасяема романтичка, но живее в лишен от романтика и изпълнен с насилие свят. Тя е наследничка на нюйоркска мафиотска фамилия и покорява всички със своите чар и обаяние. Но нейните мечти за свобода и любов са били жестоко прекършени – и в огледалото вижда кръв по ръцете си, която не може да бъде отмита.

 

Семейството ѝ е на ръба да сключи мир със свои опасни съперници. Цената е ръката на сестрата на Елена, която трябва да се омъжи за опасния Никълъс Русо, дон на една от петте фамилии в Ню Йорк. Той е най-страховитият престъпник в града и душата му е по-черна от безбожно скъпите костюми, в които се облича.

 

Двете семейства, натрупали достатъчно омраза помежду си в миналото, трябва да намерят начин да се сближат. Пистолетите обаче се вадят лесно, а гневът и проливането на кръв вървят ръка за ръка.

 

Но с всяка среща между Нико и Елена нещо още по-опасно се заформя. Сърцето на момичето полудява при всяка среща с него и Сладката Абели открива, че има вкус към мрака, към риска, към страстта, към очи с цвят на уиски. А той усеща, че за нея е готов да опожарява и убива… и го прави.

 

Всички знаят, че в мафията никой не се жени по любов. Всичко е само бизнес. И в никакъв случай, ама в никакъв случай не бива да се влюбваш в мафиот.

 

Нали?