Продължете към съдържанието

Мръсни условия

Автор: Лорън Ашър

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542842316

Дата на издаване: 2023

Страници: 464

Корична цена: 23 лв.

Деклан Кейн е готов на всичко, за да получи наследството си. Включително и да се ожени.

Безскрупулен в бизнеса и безчувствен в личния си живот, Деклан винаги е бил устремен към една-единствена цел – да заеме поста на изпълнителен директор в медийната империя на семейството си. В живота му няма място за емоции и импулсивни постъпки, а само за внимателно обмислени ходове и рационални решения. Но смъртта на ексцентричния му дядо го изправя пред неочаквано предизвикателство. И ако не изпълни завещанието му, всичките му амбиции ще се провалят с гръм и трясък.

Деклан Кейн ще трябва да се ожени и да осигури наследник на империята. Това не би трябвало да е проблем – бракът е договор, а ако той е добър в нещо, това са сделките.

Айрис Лендри владее емоциите и не се страхува да ги използва.

Тя е единственият човек, който не само, че не се ужасява от Деклан Кейн, но знае как да събуди чувството му за хумор. Младата жена не се предава, каквито и предизвикателства да ѝ постави на пътя коравосърдечният милиардер. Но минути преди Деклан да обяви годежа си, безличната, но подходяща годеница се отказва и в последния момент Айрис импулсивно заема мястото ѝ.

И двамата нямат избор, освен да продължат с преструвките, за да изпълнят условията на завещанието. Деклан има строг списък с правила, които да ги предпазят от емоционално обвързване… Но дали ще е достатъчен, за да не направи сърцето ѝ пух и прах?