Продължете към съдържанието

Малкото шато в Прованс

Автор: Рут Кели

Преводач: Клементина Бъчварова

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542832294

Дата на издаване: 2020

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 16.9 лв.

Бракът на Ева се оказва съграден върху низ лъжи. Съпругът ѝ Марк е прекарал последните пет години в това да пропилява всичките им спестявания. Реакцията му на опразнената банкова сметка е да изостави Ева и дъщеря им Софи да се оправят сами без обяснение къде е отишъл и дали ще се появи отново. Въпреки това нищо не може да накара Софи да спре да заема страната на обожествявания си баща.

Точно когато Ева не би могла да се чувства по-зле, тя получава писмо от Южна Франция. Дядо ѝ, когото не е виждала от дете, е завещал цялото си шато на нея. Имението, в което Ева е прекарала най-щастливите си лета и около което витае легендата на тайнствено и неповторимо вино.

Първото нещо, което ѝ хрумва, е да го продаде… но дали ароматното кафе, кроасаните и виното не са точно това, от което има нужда? Запознанството ѝ с красивия сервитьор Жак също я кара да се колебае. Ева започва да се привързва все повече към живота в страната на виното. Но дали миналото е готово да я остави, или ще се върне, за да посегне на новия ѝ дом?

 

Превод от английски: Клементина Бъчварова

Дизайн на корицата: Фиделия Косева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Малкото шато в Прованс”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *