Продължете към съдържанието

Малки пожари навсякъде

Автор: Селест Инг

Преводач: Стоянка Сербезова-Леви

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542827153

Дата на издаване: 2018

Страници: 372

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Хората от Шейкър Хайтс до голяма степен приличат на хората от всички други селища в Америка. 

Но едно нещо може да се каже с абсолютна сигурност – те наистина живеят много щастливо.
В Шейкър Хайтс, кротко, идилично предградие на Кливланд, всичко е планирано до съвършенство – от височината на тревата, през цвета на къщите, чак до свръхуспешните, разграфени животи на обитателите му. И никой не въплътява този дух по-добре от Елена Ричардсън, чийто основен принцип в живота е да играе по правилата.

Всичко това се променя, когато в града пристига енигматичната Мия Уорън – художник и самотна майка – с дъщеря си, тийнейджърката Пърл, и заживява под наем в апартамента на семейство Ричардсън. Скоро Мия и Пърл се превръщат в нещо повече от наематели: всичките четири деца на семейство Ричардсън се чувстват заинтригувани от двете гостенки. Но Мия носи със себе си останките от тайнствено минало, а също и пълно пренебрежение към статуквото, което заплашва да преобърне грижливо подредената общност.

Когато стари семейни приятели на семейство Ричардсън се опитват да осиновят дете, това поставя началото на битка за попечителство, която разделя града на две… и поставя Мия и Елена от противоположните страни на фронтовата линия.

Изпитваща съмнение към Мия и нейните мотиви, Елена е решена да разкрие тайните, погребани в миналото на пътуващата художничка. Но дали цената на нейната обсесия не е твърде висока?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Малки пожари навсякъде”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *