Продължете към съдържанието

Лято в „Тифани“

Автор: Карън Суон

Преводач: Надя Златкова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542844617

Дата на издаване: 2023

Страници: 464

Корична цена: 21.9 лв.

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА БРАК Е МЕЧТАНИЯТ КРАЙ, НАЛИ?

 

Той пада на колене, тя казва „Да“, всичко е наред – и те заживели щастливо… Но не и за Каси и Хенри. Във вълнуващото продължение на обичаната „Коледа в „Тифани“ двамата имат само едно важно задължение – да планират своята сватба. И Хенри е готов да определи дата на мига. Но Каси не е.

 

НЕ И АКО ГОДЕНИЦАТА НЕ ЖЕЛАЕ СВАТБА!

 

Тя вече не е наранената изоставена жертва, която трябваше да преобърне с краката нагоре Ню Йорк, Париж и Лондон, за да открие отново себе си. Сега е силна и независима жена, която няма да позволи на никого отново да ѝ отнеме свободата. Дори да го обича с цялото си сърце.

 

А около тях животът плете нови и нови драми. Друга сватба трябва да се планира светкавично, а Каси получава неблагодарната задача да я осуети. И точно когато Хенри решава да избяга на тримесечно плаване през Тихия океан, бившият на Каси се стоварва отново в живота ѝ. С гадже супермодел до себе си, но и с поглед, който шепти, че не я е забравил.

 

Миналото още не е изцяло преодоляно. И Каси има да научи един последен урок, за който определено си струва да мине през нови шеметно забавни предизвикателства…