Продължете към съдържанието

Книжарничката на брега

Автор: Джени Колган

Преводач: Цветана Генчева

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542829348

Дата на издаване: 2019

Страници: 368

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 14.9 лв.

Отчаяно желаеща да напусне потискащото и сиво ежедневие на Лондон, Зоуи иска да построи нов живот за себе си и за сина си Хари. Тя едва смогва да плати наема на миниатюрния им апартамент над оживена улица, където крясъците на футболни запалянковци и клаксоните на автомобилите ги държат будни по цяла нощ. Зоуи чувства, че ако не успее да намери изход, скоро ще се предаде. Но тогава отговаря на обява за бавачка в огромно имение на брега на най-известното шотландско езеро. Звучи направо като приказка!

Само че описаните в обявата „три изключително надарени деца“ се оказват разпасана компания, а две от тях се държат направо като зверове! Овдовелият им баща Рамзи е същинска развалина, децата са оставени на произвола на съдбата, а проблемите се настъпват по петите. С помощта на Нина, собственичка на местната книжарница, и любовта си към книгите Зоуи успява да обуздае бедствието и да помогне на повече хора, отколкото някога е смятала – включително да спаси цяло едно семейство. 

Но ще позволи ли Рамзи на миналото да попречи на щастието му… или ще успее да види това, което се намира точно пред очите му?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Книжарничката на брега”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *