Продължете към съдържанието

Империя на страстта

Автор: Рина Кент

Преводач: Цветана Генчева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542845973

Дата на издаване: 2024

Страници: 432

Корична цена: 22 лв.

Той ме мрази. Аз него – повече.

 

Когато е още тийнейджърка, Аспен открива страстта с непознато момче и на сутринта се измъква, преди той да се е събудил. Това е всичко, което иска – една вълшебна нощ в иначе ужасния ѝ, белязан от страдание живот. Живот, от който е още по-решена да избяга, когато разбира, че е бременна. Ала губи детето и единственото, което ѝ остава, е амбицията.

 

Ненавиждам я със страст, която ме изгаря.

 

Кингсли Шо цял живот е търсил маскираното момиче, с което прекарва една луда, страстна нощ. Онази, изоставила новородената им дъщеря на прага на имението му. Ала не от топли семейни чувства, а за отмъщение. Кингсли Шо не е мъж, когото можеш да отхвърлиш.

 

Омразата подклажда страстта. Страстта изгаря всичко останало.

 

Когато Кингсли разбира, че именно непоносимата, амбициозна адвокатка от собствената му кантора е жената, която издирва толкова отдавна, e готов на всичко, за да я унищожи. Ала първо ще я притежава изцяло.

 

Когато демоните от миналото на Аспен я настигат и тя е готова да сключи сделка с дявола, Кингсли осъзнава, че омразата и страстта ги дели само едно докосване. А той иска много повече от само едно докосване… Иска всичко.