Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Империя на омразата – предстоящо

Автор: Рина Кент

Преводач: Цветана Генчева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542845379

Дата на издаване: 2023

Страници: 448

Корична цена: 22 лв.

Има ли разлика между любов и омраза?

 

Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ – тоест всички наоколо. Освен Даниъл Стърлинг. Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази. И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко. А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.

 

Години по-късно, на ръба, бореща се да оцелее, Никол приема нова работа – а с нея и шанс за по-добро бъдеще.

 

Отмъщението е най-доброто лекарство за омразата.

 

Когато вижда ледената блондинка, която го е накарала да ненавижда всички руси жени, Даниъл Стърлинг разбира две неща – че все още я мрази от дъното на душата си и че най-после ще има шанса да си отмъсти. Решен да я измъчва така, както тя е тормозила сънищата му в продължение на години, Даниъл превръща живота на новата си секретарка Никол в пълен ад.

 

Ала този път тя има твърде много за губене, за да се откаже и просто да избяга. Мания, ревност, привличане, ненавист и пагубна страст се преплитат в жесток водовъртеж, който ги завлича надолу. А може би на дъното ще открият чувството, по-силно от всички останали? Все пак всички знаем, че само една крачка дели омразата от… нещо много по-страшно. И за двама им.

 

Рина Кент е автор на бестселъри и повелителка на романсите ала „от врагове до любовници“. Мрачните сюжети са стихията ѝ, а напрежението – най-добрият ѝ приятел. Нейните герои са злодеи и антагонисти, защото винаги си е падала по аутсайдерите. „Империя на омразата“ е самостоятелен роман, в чийто сюжет ще откриете герои врагове, които се влюбват, и теми като тормоз, сексуално насилие, контрол и подчинение, смущения в храненето (това ок ли е, странно ми звучи), алфа мъже и др.