Продължете към съдържанието

Империя на греха – предстоящо

Автор: Рина Кент

Преводач: Цветана Генчева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542840848

Дата на издаване: 2023

Страници: 400

Корична цена: 20 лв.

Добрите момичета като мен не мислят за секс…

 

След години, прекарани в златната клетка, Анастейжа най-после има план. Нова външност. Нова самоличност. Ново име. Нова работа. Ново начало. Но преди това – един последен грях, една последна анонимна фантазия, която се превръща в реалност в хотелската стая с порочно красив и сладостно жесток непознат. И от която ще избяга преди зората, за да започне новия си живот далеч от позлатените окови и мрачните сенки.

 

Във фантазиите няма срам…

 

Нокс Ван Дорън e свикнал да доминира всяка ситуация. Но ледената красавица, която среща в бара онази нощ, разрушава внимателно граденото му усещане за контрол. И по-лошо – изчезва от леглото, но не и от мислите му. Няма идея как да я открие, докато не пристъпва в асансьора на лъскавата си адвокатска кантора и не я вижда – с нова самоличност и ново име, но все така неустоима. Като плячка, която чака да бъде разкъсана.

 

Нокс не мрази нищо повече от лъжите. Затова няма да се поколебае и за секунда, преди да я накаже за нейните…

 

А когато сенките от миналото протегнат алчните си пръсти към нея, може би фактът, че е пълен негодник, ще спаси и двама им?

 

Рина Кент е автор на бестселъри и повелителка на романсите ала „от врагове до любовници“. Мрачните сюжети са стихията ѝ, а напрежението – най-добрият ѝ приятел. Нейните герои са злодеи и антагонисти, защото винаги си е падала по аутсайдерите. „Империя на греха“ е самостоятелен роман, в чийто сюжет ще откриете герои с разлика във възрастта, чувство за притежание, контрол, алфа мъже, забранена любов и врагове, които се влюбват..