Продължете към съдържанието

Да измамиш джентълмен

Автор: Сара Адамс

ISBN: 9789542839453

Дата на издаване: 2022

Страници: 328

Корична цена: 18 лв.

За нея той е просто поредната ѝ мишена. Тя за него – чаровна измамница. Всичко трябваше да е просто игра. В ничии планове не влизаше да се влюбват един в друг

Роуз е прелестна мошеничка, която знае как да изпразни безнаказано портмонето на всеки лондонски аристократ. Един ден обаче потропва на грешната врата и се изправя не пред изискания нехранимайко, когото е очаквала, а пред Карвър Ашбърн, граф Кенсуърт.

Младият мъж разкрива  измамата само за минути, но въпреки това не отпраща Роуз. Карвър е джентълмен, но дори джентълменът не би пропуснал шанса да се разсее от тъгата си с красива жена… особено когато знае, че тя не е тази, за която се представя. Напротив, повлича я със себе си към семейното имение – място, изпълнено с призраци от миналото.

Очарована от семейство на младия мъж, Роуз открива, че не всички аристократи са арогантни и алчни, а Карвър разбира, че дори една крадла може да има златно сърце. Двамата стават все по-близки, но скоро ще трябва да решат –  дали любовта си струва риска от още болка?