Продължете към съдържанието

Чаша, пълна с утеха

Автор: Карън Хокинс

Преводач: Ирина Димитрова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542846321

Дата на издаване: 2024

Страници: 408

Корична цена: 23 лв.

Ейва Дъв е разтревожена. Малко преди чайната ѝ да отвори врати, билките ѝ са пощурели. Внезапно чаят, който доскоро е приспивал клиентите ѝ безотказно, сега ги държи будни до зори. Чаят, разпалвал романтични пламъци, пък кара хората да споделят най-мрачните си тайни, а този против тревожност – да зяпат в огледалото с часове. В отчаяно търсене на лек за проблема Ейва ще навлезе в опасна територия и ще бъде принудена да се изправи срещу тайна, която крие повече от десетилетие.

 

Елън Фостър се завръща в Дъв Понд за погребението на отчуждената си дъщеря. Успешната архитектка планира да продаде къщата ѝ и да отведе шестнайсетгодишната си внучка Кристен към по-добър живот, далеч от проклетото градче. Ала Кристен има други планове. Решена да остане с приятелите си в Дъв Понд, момичето се отправя в търсене на отговори, които е отбягвала цял живот. За да си върне свободата си и да се отърве от бабата, която почти не познава, Кристен трябва да открие отсъстващия си баща.

 

Пътищата на трите жени се срещат на кръстопът, за да поемат неохотно заедно на магично пътешествие и да открият изцеление, приятелство и семейство.