Продължете към съдържанието

Благодаря ви, че слушахте

Автор: Джулия Уелан

Преводач: Габриела Кожухарова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542841937

Дата на издаване: 2023

Страници: 416

Корична цена: 5 лв.

„Човешкият глас е нишката, която свързва една душа с друга.“

След като обещаващата ѝ филмова кариера е прекъсната от нелеп инцидент, Суони Честър открива новото си призвание в четенето и се превръща в една от най-успешните и обичани разказвачки на аудиокниги. Необикновената професия ѝ носи удовлетворение, престижни награди и възможност да се грижи за баба си – някога шармантна холивудска старлетка, която започва да губи паметта си.

Суони пристига в Лас Вегас за БиблиоКон – най-голямото събитие за почитатели на книгите в САЩ, за да води панел „Романтична литература“, която всъщност ненавижда. Никой обаче не знае, че кариерата на Суони започва със записи на страстни любовни романи под псевдоним. И макар че днес тя записва само най-доброто от световната литература, почитателите на романтиката все още копнеят за нейния глас.

Разбира се, Вегас си е Вегас и Суони неочаквано среща красив и мистериозен Чаровен Непознат, с когото прекарват една вихрена нощ, преди пътищата им да се разделят… завинаги?

Когато се завръща у дома, Суони получава предложение, на което не може да откаже. Култовата авторка, с чиито романи всъщност започва разказваческата кариера на Суони, е завещала един последен сценарий за страстен аудиороманс, който може да бъде разказан само от нея и Брок Макнайт – най-желаният, но и обвит в мистерия глас в бранша. Притисната от трупащите се сметки, Суони възкресява пенсионирания си псевдоним и започва работа. Неочаквано за самата нея, Брок Макнайт се оказва страхотен партньор и скрити зад комфорта на анонимността, между двамата припламват крайно неочаквани искри.

Дали обаче тези искри могат да доведат до нещо истинско, или мечтите им отново ще се разбият на парченца? За да разберат, и двамата ще трябва да свалят преградите и да разкрият нещо повече от истинските си имена – да разкрият и разкажат сърцата си.

Джулия Уелан е сценаристка, актриса и отличена с многобройни награди разказвачка, записала повече от петстотин аудиокниги и номинирана за „Грами“ режисьорка на аудиокниги. За разказването на собствения си дебютен роман, международния бестселър „В града на замечтаните кули“, печели Наградата на Обществото за вокални изкуства.