Продължете към съдържанието

Бейн

Автор: Л. Дж. Шен

Преводач: Евелина Пенева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542845683

Дата на издаване: 2024

Страници: 416

Корична цена: 19.9 лв.

 

Джеси

 

Бейн е разголен сърфист с тяло на древногръцки бог. Наркоман, измамник, лъжец, крадец и… жиголо. Последното, което научих за него, е, че изнудва богаташи и спи с жените им срещу солидно заплащане.

 

Поради което и не мога да се начудя защо се запозна с мен, защо не спира да ме търси. Твърди, че иска да бъдем приятели, да работя за него дори. И през цялото това време изглежда… смирен.

 

Истината е, че съм извън играта. Момчетата не ме интересуват, бях наранена твърде силно и съм белязана завинаги в очите на всички.

 

Но Бейн не е всички. Той е горд наглец, на когото не му пука за нищо и никого. Който е постигнал всичко сам и е платил цената – а на мен сякаш ми харесва да вярвам в неговите сладки примамливи лъжи. 

 

Бейн

 

Джеси е красива като слънцето, но с ледено сърце.

 

Не подозирах за нейното съществуване до момента, в който получих повече от примамливо предложение. Тя е лека заигравка, за да се добера до наградата, осигурена от нейния фрашкан с пари доведен баща.

 

Трябва да се сближа с нея, да ѝ помогна да се върне към живота, срещу което ще получа милионите, които ми трябват, за да сбъдна голямата си мечта.

 

Условието е да не я докосвам. Което ще е лесна работа, имам си достатъчно клиентки за забавления.

 

Всички ме познават. Аз съм лошото момче на града и най-добрият сърфист наоколо.

 

Но тя е вълна, каквато не съм виждал никога досега.

 

И така увлича…