Продължете към съдържанието

На юг от чинара

Автор: Хедър Уебър

Преводач: Росица Тодорова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542844051

Дата на издаване: 2023

Страници: 368

Корична цена: 21 лв.

Бътънууд, Алабама е малко градче, сгушено дълбоко в американския Юг и като във всеки малък град всеки знае всичко за всеки, а семейното ти име може да бъде едновременно титла и присъда.

 

„Дайте бебето на Блу Бишъп.“

 

Никой не знае това по-добре от Блу Бишъп, която цял живот се бори с лошата репутация на семейството си. Младата жена чува какво шепти вятъра и умее да намира неща – от изгубени бижута и домашни любимци до неприятности. Никой не е по-изненадан от самата Блу, когато открива изоставено новородено близо до вековен чинар, от когото местните търсят съвет и утеха в трудни ситуации.

 

Следвай сърцето  си, за да намериш щастието.“

 

Веднъж вече пренебрегнала съвета на дървото и разбила сърцето си Сара Грейс Фултън отново е на кръстопът. Израснала със смазващите очаквания на строгата си майка, младата жена цял живот се старае да постъпва правилно. Затворена в капана на нещастен брак, Сара Грейс ще трябва да извади на показ тайните си, за да намери отново път към щастието и любовта.

 

Неочакваното откритие на бебето ще преобърне живота на двете жени завинаги. И двете ще трябва да се научат да се борят за това, което настина искат и за хората, които обичат. И докато го правят ще разберат кои са всъщност и какво са готови да пожертват в името на семейството.

 

Изпълнена с магия и тайни „На юг от чинара“ е топла и уютна семейна сага, на чийто страници ще се почувствате у дома.