Продължете към съдържанието

Заплахата

Автор: Стела Римингтън

ISBN: 9546497061

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 320

Корична цена: 8.5 лв.

Стела Римингтън е първата и до този момент единствената жена, назначена през 1992 г. за шеф на британската служба за сигурност, известна като МИ5. Въпреки недоволството на представителите на тази дотогава мъжка професия, никой не оспорва основателността на нейното назначение, защото лейди Стела е изкачила всички стъпала на тази вдъхваща страхопочитание институция. Работила е в отдела за противодържавната дейност, в контраразузнаването и в отдела за борба с тероризма, издигайки се до поста директор.
През 2001 г. тя се присъединява с шумен успех към британската писателска гилдия с автобиографичната си книга „Споделена тайна“, а през 2004 г. издава първия си художествен роман „Заплахата“, приет възторжено от любителите на трилъра във Великобритания.

„Заплахата“ е роман за света на разузнаването, където се подготвят и предотвратяват терористични акции. Лиз Карлайл, офицер от английските разузнавателни служби, получава информация, че „невидим“ английски терорист е влязъл в страната и усилено се подготвя да действа. За да спечели надпреварата с времето, Лиз може да разчита единствено на своята съобразителност, интелигентност и професионализъм.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Заплахата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *