Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Шепнещия мъж

Автор: Алекс Норт

Преводач: Зорница Русева

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542830542

Дата на издаване: 2019

Страници: 400

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 17.9 лв.

След като съпругата му умира внезапно, писателят Том Кенеди се премества заедно със сина си в малкия град Федърбанк. Дали обаче новата им къща и новата среда ще се окажат подходящи за едно ново начало? За Том това е някаква надежда, че двамата с Джейк ще успеят по-бързо да излекуват емоционалната си травма. Само че градчето пази повече от двайсет години зловеща тайна, по-опасна от всичките им страхове, тревоги и кошмари.

Преди две десетилетия жестокият сериен убиец, познат с прозвището Шепнещия мъж, отвлича и убива пет деца във Федърбанк. Въпреки че е заловен, осъден и пратен в затвора, в наши дни мрачната му осанка изневиделица възкръсва чрез неуловим имитатор, който следва същия модел… и който си е набелязал за следваща жертва Джейк.

Том е принуден да се потопи в мрачното минало на своя дом, да разплете всички нишки и да достигне до неочакваната и шокираща истина… докато през това време някой не спира да шепне под прозореца на сина му и да му обещава бягство от реалността – обещание, което постепенно се оформя като коварен капан.

Превод от английски: Зорница Русева

Дизайнер на корицата: Живко Петров

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Шепнещия мъж”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *