Продължете към съдържанието

Ловецът

Автор: Джон Лескроарт;

Преводач: Деян Кючуков

ISBN: 978-954-28-1528-0

Дата на издаване: 2014-06-01

Страници: 384

Преведено от: английски език

Корична цена: 5 лв.

Отгледан от любящи приемни родители, частният детектив от Сан Франциско Уайът Хънт никога не е проявявал интерес да открие рожденото си семейство – докато един ден не получава смразяващо съобщение от непознат номер: „Как е умряла майка ти?“
В отговора се крие убийство и подтикван от своето любопитство и от тайнствения кореспондент, той се захваща със случай, за чието съществуване дори не е подозирал и е останал неразрешен с десетилетия. В Службата за закрила на детето, откъдето е взет за осиновяване, нишките се губят; родният му баща, на два пъти обвиняван, но така и неосъден за убийството, се укрива; Еви, пристрастената към наркотици религиозна фанатичка и някогашна приятелка на майка му, е непроследима.
Изпращачът на съобщенията настоява, че убиецът още е на свобода, но сам отказва да разкрие самоличността си. Играта на котка и мишка отвежда Хънт до екзотични и опасни места. С приближаването до отговора нараства и опасността, тъй като убиецът има тайна, която може да бъде поверена единствено на гроба.  

„Лескроарт за пореден път демонстрира демонична наслада да ни кара да обръщаме страница след страница.”
The Washington Post

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ловецът”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *