Продължете към съдържанието

Лицето на смъртта

Автор: Коуди Макфейдън

Преводач: Коста Сивов

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 978-954-28-2507-4

Дата на издаване: 2018

Страници: 512

Преведено от: английски език

Корица: Мека

Корична цена: 17.9 лв.

Специален агент Смоуки Барет остана белязана завинаги от едно чудовище в човешки образ. Тя бе най-добрият ловец на серийни убийци, но в един кошмарен ден се оказа плячка. В този ден тя загуби семейството си и пое право към ада. Смоуки обаче оцеля и намери смисъл да продължи напред.

Сега тя е изправена пред мистерия. В притихнала къща, потънала в кръв, младо момиче на име Сара е допряло пистолет до главата си и иска да разговаря само със Смоуки. Години наред мистериозен ангел на злото е убивал всеки, когото Сара е обичала. За първи път той се е появил в нощта на шестия ѝ рожден ден и оттогава ужасът не е спирал и за миг.

Смоуки Барет и нейният екип имат броени дни да решат случая. Всеки един от тях обаче се бори с личните си проблеми, които пречат на разследването. Не само те са на прицела на убиеца, а и най-близките им.

 

“Аз бях ангел на отмъщението, изпратен от Създателя, за да унищожа мъжете, които се крият зад символи; демоните, които сеят лудост в света, облечени в своите изгладени костюми, и огласяват колко са добри, докато в същото време изяждат душите на невинните. Бях изпратен от Бог да посичам, да лея кръв и да давя в нея жертви и тирани, невинни и виновни.”

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Лицето на смъртта”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *