Продължете към съдържанието

Къртицата

Автор: Стела Римингтън

ISBN: 13:978-954-28-0061-3

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 288

Корична цена: 9 лв.

Новият бестселър на бившия главен директор на МИ5.

Лиз Карлайл, офицер от английските разузнавателни служби, научава от свой агент, че малка книжарница за ислямска литература е място за тайни срещи. Инстинктът на Лиз й подсказва, че там действа терористична група. Веднага е организирано наблюдение под прикритие и скоро става ясно, че се подготвя терористична акция. За всеобща изненада обаче Лиз е изтеглена от този случай. Никой не допуска, че в същия момент британското разузнаване е изправено пред още по-голямо предизвикателство, с което Лиз е призована да се справи. Сред нейните колеги има “къртица”, внедрена преди години. Потенциалната заплаха за разузнавателните служби би могла да има разрушителни последици от мащабен характер.
Докато колегите й се опитват да предотвратят предстоящо терористично нападение, Лиз впряга всичките си сили и умения, за да разкрие, преди да е станало късно, кой е “къртицата”.

В КЪРТИЦАТА, втория роман с Лиз Карлайл след ЗАПЛАХАТА, Стела Римингтън отново използва служебния си и професионален опит, за да напише следващия си превъзходен трилър за един свят, в който никой няма доверие на никого и нищо не е такова, каквото изглежда.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Къртицата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *