Продължете към съдържанието

Измамата

Автор: Андерш де ла Моте

Преводач: Любомир Гиздов

Художник на корица: Любомир Пенов

ISBN: 9789542817321

Дата на издаване: 2015

Страници: 476

Преведено от: шведски език

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Средата на лятото е и Стокхолм се готви да празнува сватбата на любимата принцеса. Поредица от сигнали насочва полицията по дирите на HP, който е нарочен за терорист. Някогашният участник в Играта отчаяно се опитва да спаси кожата си, но първо трябва да открие кой му диша във врата. За тази цел трябва да се съюзи с хора, на които изобщо не вярва – и които не вярват на него. Премеждията следват едно след друго, а вездесъщият Водач продължава да дърпа конците зад кулисите.

Всичко ще се реши в един грандиозен сблъсък, от който зависи дали Играта ще подчини изцяло държавата и нейните управляващи…

Сензационната шведска трилогия „Game, Buzz, Bubble” най-сетне излиза на български език! Сравнявана неслучайно с „Милениум” на Стиг Ларшон, експлозивната смес от екшън и социална критика е насочена към всички пристрастени към мобилните си телефони, социалните мрежи и гледането на клипчета в YouTube. Българският превод следва плътно духа на оригинала, написан на уличен шведски, изпъстрен с много английски думи и изрази, вече станали неделима част от речника на младите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Измамата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *