Продължете към съдържанието

Истина

Автор: Мартина Коул

ISBN: 978-954-28-0455-0

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 439

Корична цена: 2 лв.

Децата на Джоуни Брюър са всичко за нея. Тя е готова да продава тялото си на улицата, за да им осигури храна и подслон, но живее в постоянен страх, че някое от тях ще й бъде отнето. 18-годишният Джон Джон си е отвоювал място в престъпния свят, а Джанет, едва 14-годишна, знае за живота много повече, отколкото е полезно за едно дете. Но Джоуни се страхува най-много за Кира, защото в един свят, където не можеш да имаш доверие на никого, 11-годишното момиченце е особено уязвимо.
Когато Кира изчезва, най-мрачните страхове на Джоуни се оправдат. Майката подозира какво се е случило с най-малкото й дете и е обсебена от желанието истината да бъде разкрита. Но това нейно желание заплашва да погуби цялото семейство.

Родена и израснала в английското графство Есекс, Мартина Коул става известна още с първия си роман "Опасна жена", който се превръща в бестселър и в популярна телевизионна драма. Преведени на 28 езика, повечето трилъри на 50-годишната авторка са успешно филмирани. За разлика от много други писатели, които пишат за насилието, Мартина Коул показва неговите разрушителни последици, като използва гледната точка на престъпника. Герои на нейните истории са хора от подземния свят – джебчии, дребни мошеници, изнудвачи, пласьори на дрога, наркомани, проститутки и сутеньори, убийци и безскрупулни бизнесмени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Истина”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *