Продължете към съдържанието

Химикът (меки корици)

Автор: Стефани Майър

Преводач: Деница Райкова

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 978-954-28-2261-5

Дата на издаване: 2017-02-01

Страници: 600

Преведено от: английски език

Корична цена: 5 лв.

Световната сензация Стефани Майър („Здрач“, „Скитница“) излиза с първи трилър в , който създава страховита, но и впечатляваща нова героиня и сцени на главозамайващ екшън. Авторката показва още веднъж защо е една от най-продаваните световни писателки.

В този завладяващ трилър бивш агент трябва да поеме един последен случай, за да изчисти името си… и да спаси живота си.

Тя работеше за американското правителство, но малцина знаеха това. Експерт в своята област, тя бе една от най-строго пазените тайни на секретна агенция – агенция, която дори няма име. И когато те решиха, че вече не им е нужна, дойдоха за нея без предупреждение.

Сега тя рядко се застоява където и да е и използва различни имена. Те са убили всеки човек, на когото тя се е доверявала, а нещо, което знае, все още я прави мишена. Те я искат мъртва – и то бързо.

Когато нейният бивш ръководител ѝ предлага шанс за спасение, тя разбира, че това е единствената възможност да оцелее. Но това означава да поеме една последна задача от бившите си работодатели.

За неин ужас информацията, до която се добира, я поставя в още по-кошмарно положение. Предстои най-тежката битка на живота ѝ, а единственият ѝ съюзник – мъж, в когото едва се е запознала – само усложнява шансовете ѝ да оцелее. Дали ще успее да се скрие от опасността? Или ще трябва да използва уменията си по начин, за който не е и мечтала?

ОТ АВТОРА НА „ЗДРАЧ“ И „СКИТНИЦА“!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Химикът (меки корици)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *