Продължете към съдържанието

Човекът сянка

Автор: Коуди Макфейдън

Преводач: Коста Сивов

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542823629

Дата на издаване: 2017

Страници: 448

Корица: мека

Корична цена: 16.9 лв.

Специален агент Смоуки Барет преследваше най-опасните същества на планетата – серийните убийци. Тя беше една от най-добрите, умел и безпощаден ловец на чудовища, докато един луд не се зае с нейното семейство. Той измъчва и уби съпруга и дъщеря ѝ пред очите ѝ. Обезобрази лицето ѝ. Запрати я в ада. Но тя оцеля. Сега Смоуки желае отново да вдигне оръжието си само за да постави студеното му дуло между устните си и да дръпне спусъка. Но се появява последен шанс за изкупление. Побъркан гений, обявил се за наследник на Джак Изкормвача, започва да избива по жесток начин красиви жени с еротични сайтове в интернет. Запис на издевателството над една от жертвите, някогашната най-добра приятелка на Барет, ѝ е изпратен като ясно предизвикателство. През всичките си години във ФБР Смоуки никога не се е изправяла срещу такъв изверг. Той заплашва не само нея, но и всички от екипа ѝ. И трябва да бъде спрян на всяка цена.

„Защото дишаш и ходиш, а и защото злото съществува. Защото космическите зарове са били хвърлени и ти си станал излишен. Господ или е забравил за теб в този ден, или това е част от Големия му план, сам си избери кое ти харесва повече. Истината е, че лоши неща се случват всеки ден и днес просто е дошъл твоят ред.”

С брилянтния си стил на писане, изпълнен с напрежение и интензивно действие „Човекът сянка“ на Коуди Макфейдън се подрежда сред редиците на грандиозните трилъри, спиращи дъха. 

„Сграбчва за гърлото и те отвежда на едно адско пътуване!”
Фей Келерман

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Човекът сянка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *